Det hele handler om følelsen. 

 

Det er designet, tyngden og teksturen. Det er materialevalget, sansen for detaljer og præcisionen i de enkelte led i fremstillingen. Tilsammen skaber dette følelsen, og den kan egentlig ikke beskrives, kun opleves. Du får følelsen hver morgen, når du tager et brusebad, hver dag når du bruger køkkenet og badeværelset. En oplevelse, der er tæt forbundet med livskvalitet i hverdagen.

 

Vi prioriterer et perfekt slutresultat fremfor at gøre det let for os selv. Vi blander ægte guld og platin ind i galvaniseringen. Vi lader designet styre bredden på rørene i stedet for kun at bruge standarddimensioner, og vi insisterer på at støbe hver eneste lille komponent i messing. Samtidig er vi omhyggelige med at holde et anstændigt prisniveau. Ofte er renovering af badeværelset eller et nyt køkken en stor investering. Derfor er det vigtigt, at de særlige detaljer fremmer helhedsindtrykket, sådan som omhyggeligt udvalgt tilbehør skal gøre. Det er rummets udsmykning.

 

Vi er en svensk virksomhed, der har fokus på skandinavisk æstetik, er nysgerrig på moderne teknikker og aktuelle indretningstrends. Vi lancerer hele tiden nye design og udvikler vores sortiment med innovative overfladebehandlinger. Og vi har naturligvis helt styr på byggenormer, forsikringskrav og installationsmetoder. Vi har samarbejdet med den samme italienske producent siden starten for tyve år siden, fordi vi ved, at de aldrig springer over, hvor gærdet er lavest. Vi prioriterer altid kvaliteten. For følelsens skyld.

 

Kontakt

Tapwell ApS

Vesterlundvej 14

2730 Herlev

Danmark

info@tapwell.dk

 

Kundesupport:

Ali Salem

Ansvarlig for Kundesupport

alsa@tapwell.dk

+45 2933 7710

 

Salg Sjælland, Projekter i DK

Steffen Høglund

Landechef

sh@tapwell.dk

+45 7174 7710

 

Salg Jylland, Fyn

William Rindom

Salgsansvarlig Jylland, Fyn

wr@tapwell.dk

+45 3047 7710